Over Dreamspot

Kom fotograferen vanuit de meest comfortabele schuilhut van Nederland!

DREAMSPOT is een zeer comfortabele schuilhut die van alle gemakken is voorzien. Je kunt het zien als een B&B en een fotoschuilhut in een. 

In eerste instantie was het idee om een plek te creëren waar vanuit je de boommarter zou kunnen fotograferen maar het is ondertussen uitgegroeid  tot een van de mooiste fotohutten van Nederland.

De boommarter laat zich extreem moeilijk fotograferen! Hij komt voornamelijk ‘s nachts te voorschijn. Dit zou dus betekenen dat je de hele nacht moet zitten wachten, tot dat hij zich laat zien. 

Uit ervaring weten we dat dit bijna niet te doen is. 

Daarom hebben we DREAMSPOT zo ingericht dat dit niet meer nodig is. 

Er zijn enkele bewegingssensoren geplaatst zodat u binnen een melding krijgt, wanneer er buiten activiteit is.

Maar waarom alleen de boommarter fotograferen als er nog zoveel meer te zien is? 

Daarom hebben we nog een tandje bijgezet om DREAMSPOT tot een werkelijke droomplek om te toveren! 

Mocht het een beetje koud zijn dan steken we gewoon lekker het kacheltje aan.

Ondertussen wordt het buiten langzaam licht. Vanuit uw bed ziet u door het panoramaraam hoe het bos wakker wordt. 

De vogels komen soms op minder dan 10 cm voor het raam zitten. De verschillende karakteristieke takken en boomstronken die mooi uitgelicht zijn geven de mogelijkheid om na het ontbijt volop schitterende foto’s te maken. U zult versteld staan van het aantal vogels! Van groot tot klein. Zelfs de buizerd komt er zeer regelmatig een kijkje nemen. De plek waar hij vaak gaat zitten hebben we extra belicht waardoor met de juiste  instellingen extreem mooie foto’s gemaakt kunnen worden! 

Tips hiervoor vindt u in de hut aan de muur.

Onze verwachtingen zijn méér dan overtroffen! Dank je wel Deborah en Marco voor het mogelijk maken van deze bijzondere ervaring!
Wij zijn met ontzettend veel mooie foto’s naar huis gegaan. En zeker dat wij weer een keer terug komen op deze bijzondere plek.