Ervaringen

Frans

31-01-2021

Ik had het genoegen als eerste gast de Dreamspot te bezoeken. De ruimte waar je in zit is groot genoeg voor 2. De ruit was mooi schoon en daar doorheen fotograferen was totaal geen probleem. Ik heb er prima geslapen en ook het ontbijt was ok. En er was een grote verscheidenheid aan vogels en er kwam ook een buizerd en een boommarter langs. Prima plek om te fotograferen.

Sander en Joyce

09-02-2021

Na een warm ontvangst bij de hut, krijg je tips voor de beste instellingen. En dan is het wachten op de marter. En wij hadden geluk, vroeg op de avond liet deze zich zien. Tijdens de foto’s kregen wij tips voor de compositie en hebben prachtige platen kunnen maken en tevreden de ogen dicht te doen. De volgende ochtend werden wij bij het opkomen van het licht gewekt met een heerlijk ontbijtje en de plek werd gereed gemaakt voor de dag. Tijdens je ontbijt zien hoe de natuur langzaam opstart en de eerste vogels de plek bezoeken, geweldig! De rest van de dag ontzettend veel soorten vogels langs, meesjes, spechten, appelvinken, teveel om op te noemen.

Wij zijn met ontzettend veel mooie foto’s naar huis gegaan. En zeker dat wij weer een keer terug komen op deze bijzondere plek.

Marco en Debora onwijs bedankt voor deze ervaring en gastvrijheid!

Koos van Nierop

02-03-2021

Dinsdagavond/nacht en woensdagochtend 2 op 3 maart voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe hut (Dreamspot) van Marco en Deborah.

Fijn ontvangst door Deborah met koffie en wat lekkers, mooie ingerichte hut met lekker bed en toilet. Dan lekker wachten in bed op de boommarter, deze kwam om half 2 s’nachts bijna een half uur voor de hut, omdat alles mooi is verlicht en je alles al hebt klaar staan , heb ik mooie foto’s kunnen maken . In de ochtend een lekker ontbijtje en dan komen de vele vogels en ook kwam de buizerd uitgebreid 2 keer langs , ook nog reeën gespot.

Al met al een mooie ervaring op een topplek in een top fotohut. Zeker een aanrader !

Gert en Joke

13-02-2021

We zijn 13 februari in de Dreamspot geweest. Wat een mooie ervaring was dat. Nadat we alles geïnstalleerd hadden heerlijk gaan slapen. Als dan de bel gaat en je de Marter ziet lopen is dat is zo’n gaaf moment. Door de mooie setting en belichting hele mooie foto’s kunnen maken. Na weer even geslapen te hebben werden we gewekt met een ontbijtje. In de ochtend nog meer foto’s van een heleboel vogels kunnen maken waaronder een buizerd , sperwer, bonte specht, en diverse kleinere vogeltjes. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan. 

Anoniem

19-02-2021

Hoi Marco, was een geweldige ervaring. Heel anders dan vooraf gedacht, maar misschien had ik mij niet goed ingelezen. Wist niet dat we echt bij Doortje in/aan huis overnachtte. Dacht echt veel meer aan een schuilhut. Super natuurlijk en voor ons extra gemakkelijk omdat we elkaar al een paar keer eerder ontmoet hebben. Mooi dat jullie (Doortje) dit nu voor een groter publiek open stellen. De entourage is prima geregeld. Goed bed, prima zicht, schone ruit, goed licht en een voortreffelijke catering. Duidelijke instructies die de minder geoefende M-stand fotografie op weg helpen waarmee een bijna zekere mooie platen garantie. Ik ben in ieder geval meer tevreden en heel blij met het verkregen resultaat.

Had me wel wat verkeken op de duur van de sessie. Had gedacht ‘s middags wel weer te kunnen gaan werken, maar met een 20 uurs bezoek ging dat niet meer werken. Was dan ook te laat terug bij budget rent voor het inleveren van de gehuurde 70-200 F2.8. Gelukkig deden ze daar niet moeilijk over. Na mij stond niemand op de lens wachtlijst gelukkig.

Alom een fantastisch avontuur met “happy end” 🙃 vertaald als in een groot aantal prachtige platen.
Omdat ik niet alleen ontbijt service maar ook diner service had ontvangen, heb ik Doortje dan ook een lekkere tip gegeven. Wat is het toch een schatje. Voor herhaling vatbaar en dan misschien met 2.
Verder dan ook in een ander jaargetijde wat mogelijk een andere boommarter setting en andere vogeltjes opleverd. Heb er van genoten en lekker ontspannen thuis gekomen. Nog redelijk kunnen slapen tussendoor ook omdat het alarm systeem ook prima werkte. Slechte 1 keer vals alarm gehad.
Hoop dat het project net de das of anders misschien vossen ook gaat lukken. Nog een extra reden om een keertje terug te gaan.

Thanks voor dit mooie initiatief en daarmee kans. Zie je snel weer.